Agenda & tickets

Innenschau Revisited (2018)

Na zeven jaar maakt Jakop Ahlbom een remake van zijn voorstelling Innenschau. In deze surrealistische thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker wordt je meegezogen in hun gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en Kafkaëske situaties.

De live muziek van Alamo Race Track leidt je als een gids door de koortsachtige droomwereld waarin illusie en realiteit met elkaar in gevecht gaan. Ahlbom gunt ons, met een mix van dans, theater, illusionisme en special effects, op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje in het onderbewustzijn van de mens.

Credits

 • Concept en regie: Jakop Ahlbom
  Dramaturgie: Judith Wendel
  Spel: Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Kami-Lynne de Bruin, Yannick Greweldinger, Judith Hazeleger, Sofieke de Kater
  Muziek: Alamo Race Track Leonard Lucieer, Ralph Mulder, Thomas van den Berg, Jelte van Andel

 • Understudy Judith Hazeleger: Gale Rama
  Vormgeving en decor: Douwe Hibma, Remco Gianotten
  Techniek: Tom Vollebregt, Allard Vonk, Michel van der Weijden, Alfred van der Meulen
  Zakelijke leiding & verkoop: Wilma Kuite, Alles voor de Kunsten
  Kostuumontwerp: Nicky Nina de Jong

 • Lichtontwerp: Yuri Schreuders
  Productie: Sarah Faye van der Ploeg
  Publiciteit: Anil Jagdewsing, Pien Roeland

 • Met dank aan: Alles voor de Kunsten, Caroline Bleeker, Hans Brouwer, Jan Doense, Productiecollectief/Janneke den Engelsen, Christel Gouweleeuw, Durk Hibma, Anil Jagdewsing, Vito van Lent, Emmalot Morel, Pien Roeland, Monique van Schendelen, Niek Snel, Michiel Slee, David Tim, Tessa Verbei, Roelof Vossebeld, Freek Wieringa, Woedy Woet.

  Financieel mogelijk gemaakt door:Fonds Podiumkunsten en Gemeente Amsterdam

Trailer