Agenda & tickets

Voortgezet onderwijs

WONDERCLASS

Om jonge toeschouwers context en inspiratie te geven bij het kijken naar onze voorstellingen, bieden wij bij onze voorstelling altijd een WONDERCLASS aan. In een WONDERCLASS gaan leerlingen aan de slag rondom de maakwijze van theatermaker Jakop Ahlbom. Ze ervaren hoe het is om theater te maken vanuit vaste inspiratiebronnen, te werken zonder tekst en te verbeelden vanuit het lichaam.

De eerstvolgende WONDERCLASS organiseren wij rondom de voorstelling HORROR die speelt in oktober, november en december 2024. Je vindt hier meer informatie over deze HORROR WONDERCLASS.

 

 

Werken in het decor van de voorstelling HORROR

Van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 oktober 2024 openen wij de deuren van onze studio en kunnen scholen komen werken ín het decor van de voorstelling HORROR. Onder begeleiding van een theater en/of mimedocent werkt een groep gedurende 3 uur in het indrukwekkende decor van HORROR.

Praktische informatie

Voor boekingen en vragen over ons educatie-aanbod: mail naar educatie@jakopahlbom.nl

Kosten: v.a. 195,- (excl. btw) per wonderclass

Wij zijn cultuurkaartacceptant

 

Educatie op maat

Wij werken regelmatig intensief met scholen samen. Wij maken voorstellingen met leerlingen samen en organiseren workshopreeksen. Wil je een keer kennismaken? Neem contact met ons op.

Lees verder: